Adgangskrav

Alle er velkommen på Cafe Guldhornene – så længe de opfylder diskotekets og sikkerhedspersonale krav. Disse krav er sikkerhedsfirmaet sat til at regulerer, da det er dem der er ansat til at sikre tryghed på diskoteket.
Kravene er til for på bedst mulig måde at sikre en positiv stemning for vores alle vores gæster.

– Gæster skal være fyldt 20 år.
– Medbringe gyldigt billede ID.
– Ikke være påvirket at stoffer.
– Ikke være voldsomt påvirket af alkohol – så man er til gene for andre gæster eller til fare for sig selv. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke iklædt bandelignende tøj, smykker eller i øvrigt signalere at man sympatiserer med en sådan gruppe. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke have en negativ attitude, der skaber utryghed blandt personalet og de øvrige gæster. (dørmændenes og bestyrerens vurdering)
– Ikke have været involveret i ballade eller gjort omgivelserne utrygge før – eller været indirekte medvirkende hertil. (sikkerhedspersonalets og bestyrerens vurdering)

×

Betingelser

Når du ansøger om VIP-medlemsskab hos Cafe Guldhornene giver du tilladelse til, at Cafe Guldhornene Aarhus og Restaurations Kompagniet må fremsende e-mails, fysiske breve og SMS beskeder på baggrund af dine oplyste informationer. Dine data vil kun blive håndteret af Cafe Guldhornene Aarhus og Restaurations Kompagniet og vil ikke blive videregivet til 3. part virksomheder. Du kan til enhver tid stoppe dit VIP medlemsskab her på siden eller framelde dig SMS og e-mails, når du modtager dem.

×
×
×

Hold dig opdateret!

Vind en gratis bytur!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen, om en gratis bytur hver måned!

×
guldkort-web-banner

Guldkort

Det gyldne kort, der giver dig VIP-fordele hos Cafe Guldhornene!

Som Væbner af Guldhornene er dine goder:
· At gå foran køen
· At få første omgang på huset til dig + 4 venner, ved fremvisning af Guldkortet garderoben (gælder hele natten).
· At være selvskrevet til VIP fester, med masser af godt til ganen.

Skal du være vores Væbner og tjene dine sporer? Så udfyld formularen nedenfor og ansøg om et Guldkort i dag.

Bemærk: din ansøgning er ikke en garanti for at modtage et kort. Bliver din ansøgning godkendt er der en ventetid på 2-3 uger. Bliver du godkendt kan du se dit VIP-kort i vores app med det samme.

NB!
Er du blevet VIP og har ikke i forvejen downloadet app’en, skal du gøre følgende for at aktivere dit VIP-kort (få det vist i appen)

 1. Klik her og indtast din e-mail i formularen.
 2. Du modtager nu en e-mail, som beder dig nulstille dit password.
 3. Når du har nulstillet, henter logger du ind på app’en med dit nye kodeord. Du kan nu se dit kort i app’en under “profil”
 • Fornavn*

 • Efternavn*

 • Adresse*

 • By*

 • Postnr*

 • Køn*

  Mand

  Kvinde

 • Tlf*

 • Email*

 • Facebook-profil link

 • Fødselsdag*

Jeg accepterer Restaurations Kompagniets betingelser*