Adgangskrav

Alle er velkommen på Cafe Guldhornene – så længe de opfylder diskotekets og sikkerhedspersonale krav. Disse krav er sikkerhedsfirmaet sat til at regulerer, da det er dem der er ansat til at sikre tryghed på diskoteket.
Kravene er til for på bedst mulig måde at sikre en positiv stemning for vores alle vores gæster.

– Gæster skal være fyldt 20 år.
– Medbringe gyldigt billede ID.
– Ikke være påvirket at stoffer.
– Ikke være voldsomt påvirket af alkohol – så man er til gene for andre gæster eller til fare for sig selv. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke iklædt bandelignende tøj, smykker eller i øvrigt signalere at man sympatiserer med en sådan gruppe. (sikkerhedspersonalets vurdering)
– Ikke have en negativ attitude, der skaber utryghed blandt personalet og de øvrige gæster. (dørmændenes og bestyrerens vurdering)
– Ikke have været involveret i ballade eller gjort omgivelserne utrygge før – eller været indirekte medvirkende hertil. (sikkerhedspersonalets og bestyrerens vurdering)

×

Betingelser

Når du ansøger om VIP-medlemsskab hos Cafe Guldhornene giver du tilladelse til, at Cafe Guldhornene Aarhus og Restaurations Kompagniet må fremsende e-mails, fysiske breve og SMS beskeder på baggrund af dine oplyste informationer. Dine data vil kun blive håndteret af Cafe Guldhornene Aarhus og Restaurations Kompagniet og vil ikke blive videregivet til 3. part virksomheder. Du kan til enhver tid stoppe dit VIP medlemsskab her på siden eller framelde dig SMS og e-mails, når du modtager dem.

×
×
×

Hold dig opdateret!

Vind en gratis bytur!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær med i lodtrækningen, om en gratis bytur hver måned!

×
ridder-af-guldhornene-guld-facebook-cover

Ridder af Guldhornene

Bliv Ridder af Guldhornene og få dit eget personlige navneskilt med dato hængt op på baren.
For at blive slået til Ridder af Guldhornene skal kandidaten være en mand eller kvinde minimum 20 år gammel. Ridderslåningen foregår ved at den pågældende drikker 10 store fra fad på samme åbningsdag!

I April kan du drikke dig til Påskeridder i Tuborg Påskebryg
(så længe lager haves)

Priser
Tuborg/ Classic før kl. 19.00 – 175 kr./ Før 22.00 – 260 kr.
Valgfri øl før 19.00 -: 219 kr. / Før 22.00 – 320 kr.
Cider før kl. 19.00 – 249 kr. / Før 22.00 – 490 kr.

Ridderlogen
Som Ridder af Guldhornene bliver du samtidig en del af ridderlogen. Her vil du som medlem vil blive inviteret til lukkede særarrangementer, sammen med andre logebrødre. Husk derfor, at tilmelde dig vores Ridderloge-gruppe på Facebook. Tilmeld dig her.

Eksklusivt Guldkort til alle Riddere i vores App.
Når du bliver Ridder af Guldhornene bliver du samtidig tildelt det eksklusive Guldkort i vores app, der giver dig adgang til fede fordele og rabatter:

NB! Sådan får du Guldkortet i app’en.
Har du hentet app’en før du er blevet Ridder, vil Guldkortet blive synlig i vores mobil app under fanen “profil”, når du er blevet skrevet op i vores system (Vi registrerer dig automatisk med den e-mail du har angivet ved tilmelding til Ridderdysten).

Hvis du ikke har hentet app’en endnu, men er Ridder i forvejen, skal du gøre følgende for at aktivere dit guldkort:
1.    Klik her og indtast din e-mail i formularen.
2.    Du modtager nu en e-mail, som beder dig nulstille dit password.
3.    Når du har nulstillet, henter logger du ind på app’en med dit nye kodeord. Du kan nu se dit kort i app’en under “profil”

Er du ikke blevet registeret til Guldkortet, da du tog Ridderdysten? Så udfyld formularen nedenfor og tryk send – så opretter vi dig i systemet, hvis du står på vores deltagerlister. Har du andre spørgsmål står vi selvfølgelig til tjeneste på aarhus@cafeguldhornene.dk.

 • Fornavn*

 • Efternavn*

 • Adresse*

 • By*

 • Postnr*

 • Køn*

  Mand

  Kvinde

 • Tlf*

 • Email*

 • Facebook-profil link

 • Fødselsdag*

Jeg accepterer Restaurations Kompagniets betingelser*